This post is also available in: English

bensa-asema

GREEN SYNCRO -PROJEKTI

Green Syncro -projekti lähti liikkeelle innostuksestani retkeilyautoiluun, jonka tuloksena päädyin hankkimaan VW Syncro- klassikkomallin. Tavallaan kyseessä oli hyppy tuntemattomaan: minulla on vuosien tausta retkeilyn, kalastuksen ja luontoliikuntalajien, kuten maastopyöräilyn ja vapaalaskun harrastamisesta, mutta autoilun saralla olin täysi noviisi. Olenkin joutunut opettelemaan auton kunnossapidon ja kunnostuksen alkeita nettisivuilta, foorumeilta ja kyselemällä neuvoja muilta harrastajilta. Projektin avulla voin ehkä myös osaltani siirtää tietoa eteenpäin.

Tavoitteenani on rakentaa toimintavarma, mahdollisimman omavarainen ja ekologinen retkeilyauto, jota voisi käyttää perusleirinä luontoliikuntalajien harrastamiseen sekä lähikohteissa Etelä-Suomessa,  Lapissa, Norjan vuonoilla tai Marokon Atlas -vuorilla.

 

profiili mongolia

Freelance-toimittajana haluan myös jakaa kokemuksiani muille. Green Syncro -projekti antaa tähän hyvät mahdollisuudet, sillä tutkittavia kohteita on paljon, kuten vaikkapa viranomaismääräykset liittyen esim. moottorinvaihtoon ja retkeilyauton rakentamiseen ja auton verotukseen.

Tulen valottamaan näitä kysymyksiä artikkelein, jotka pohjautuvat alan ammattilaisten kanssa tekemiini haastatteluihin.

Suunnitelmissa on tietysti Green Syncro-projektin edetessä myös erilaiset retkeilyyn ja  retkeilyautoiluun sekä VW Syncroon liittyvien tuotteiden esittelyt sekä tuotetestit.

Ja tietysti kaiken yllä mainitun ohessa päätavoitteena on raportoida Green Syncron tulevista matkoista sekä syväluotaavin artikkelein nettisivuilla että lyhyempinä kuvina ja videoina somessa.

 

 

OLETKO KIINNOSTUNUT YHTEISTYÖSTÄ?

This post is also available in: English